A moze tak przygodny sex? Macie w tym jakieś doświadczenie? Bo po patrzcie na to całe zycie marzysz np. o trójkącie ale nie chciałabys/byś zrobic tego z osoba która z nasz no bo nie wiadomo czy sie zgodzi, jak wasze relacje będą wygladac po wszystkim i takie tam. Powiem wam szczerze ze tylko raz umowilam sie osobą poznana on-line na www.nie-spamuj.com.edu.gov.org.eu.pl na spotkanie tego typu, nie było to spełnienie najskrytszych fantazji ale było bardzo miło i niezapomnianie. Co najwazniejsze osoba ta miala takie same upodobania i cudowne cialo ktore w 100% mi pasowało. Fajna sprawa tak umówic się w tajemnicy, wiecie tylko wy we dwoje lub w wiecej osob i zabawa w zyciu sie toczy. Takich doswiadczen sie nie zapomina. Czy któs z was przezył juz w swoim zyciu cos takiego? Jak było? A może chciałbys/abyś i nie wiesz czy sie zgodzic? Z checia poczytam wasze opowieści
Ostatnio zmieniony przez Michal 4 Lipiec 08, 09:43, w całości zmieniany 1 raz
Na szczęście moje i mojej małżonki, kocham tylko ją i tylko z nią chce spędzać wspólne intymne chwile, a nie z jakąś przypadkową osobą choćby była najpiękniejsza. To serca nie oszuka, a sex ze stała partnerką to jest to, co napędza mnie do pracy. Dlatego nigdy nie skorzystam z opcji takiej jak pisze autor. Mam tak chyba po ojcu, co 53 lata na karku ma i nadal jest napalony na moją mamę jak nastolatek i sexsi się z nią .
Ja mam podobnie i chce tak mieć do końca moich dni. Moja żona mój skarb. Moja muza erotycznych fantazji i doznań.
Kocham cię żono ty moja w ten metafizyczny i czysto fizyczny sposób
_________________ błyskawice są szcześliwe tylko wtedy, gdy pada deszcz!!without love breath is just a clock !!tiken!!
nigdy nie mów nigdy, haha To mi mamusia powtarza i chyba ma racje
przepraszam ale w odniesieniu do tematu tego topiku (seks) to co napisales jakos zle mi sie skojarzylo... rozumiem ze mamusia stwierdzenie "nigdy nie mow nigdy" tak mocno zakorzenila w Twojej psychice ze jestes do wszystkiego zdolny?
Zdolna:) raczej tego by nie zarzekać się i twierdzić "NIGDY". Bo nigdy nie wiesz co Ci los przyniesie, jakie sytuacje i z kim znów bedziesz musiał obcowac, itd. To bardziej w tym kontekście- i sprawy damsko-mesko-damskie tez podlegają takim stwierdzeniom, bo to też sytuacje zyciowe:)
_________________ Seks jest jak gra w brydża. Jeżeli nie masz dobrego partnera to musisz mieć przynajmniej dobrą rękę.
no jak wynika z ankiety przeprowadzonej przez izdebskiego to sporo znajomosci internetowych konczy sie na lozku, bez jakiegos dalszego kontynuowania znajomosci./.. http://konferencja.imaget...prezentacja.pdf wiec nie dziwi mnie ten topic
_________________ Radio Euro TEAM!!!
Ostatnio zmieniony przez mucho 23 Marzec 10, 09:45, w całości zmieniany 1 raz