jakby co, pezot w tym roku obchodzi 200 lecie marki, wiec zrobili jakies sopore rabaty na wybrane modele, moze sie komus info przyda. swoja droga fajna zakladka jest z historia marki, zaczynali od mlynka kawowego http://www.peugeot.pl/historia/
mialem spora przyjemnosc swego czasu jezdzic 207 1.6 HDi 90 i 109 KM, na tyle bylem zadowolony, ze teraz jesli mialbym kupowac auto, to wlasnie cos z 207, np CC.
a ja jezdzilem kiedys Polonezem i tez bylo zajebiscie... nic tam ze nie mialem zadnego porownania, gdyby nie to ze nie bylo juz nowych modeli to na bank bym bral cos z FSO!
mialem spora przyjemnosc swego czasu jezdzic 207 1.6 HDi 90 i 109 KM, na tyle bylem zadowolony, ze teraz jesli mialbym kupowac auto, to wlasnie cos z 207, np CC.
110-tka pewnie jakoś jedzie, choć raczej bez specjalnych rewelacji. Ale 90-tka? Można mieć przyjemność z jazdy mułem? O_o
6 Oct 2008 22:17:23: ale PO CO? ja nie chce isc do pracy!
110-tka pewnie jakoś jedzie, choć raczej bez specjalnych rewelacji. Ale 90-tka? Można mieć przyjemność z jazdy mułem? O_o
nie zadawalbys glupich pytan , gdybys kiedys byl w afganistanie i mogl jechac na mule.
A ja miałem sporą przyjemność jeździć czasem Peżotem 206, którego właścicielem jest moja starsza. Widząc jak to auto w oczach ulega biodegradacji, nie ma siły na tej planecie, która zmusi mnie do zakupu auta tej marki.
_________________ Men live up to greatness, thanks to wonderful women supporting them.....