Wysłany: 7 Czerwiec 10, 17:07 Telefon z ekranem dotykowym
Korzystacie z takiego telefonu? Ostatnio myślę nad zakupem takiego cudeńka, bo to już nie jest w simie żadna nowość, a i ceny są całkiem przystępne. Co polecacie? Iphona, HTC, Samsung? W sumie nie wiem czy taki duży phonik będzie praktyczny, dlatego też skłaniam się obecnie w kierunku czegoś takiego jak HTC HD mini, który łączy zalety dużych smartów z mniejszymi wymiarami.
Ja mam dotyowego samsunga od jakiegos tygodnia. Nie z wyboru bo chcialem jakas mala zgrabna klapke (jak mam od lat), ale niestety nie mieli nic ciekawego w Plusie, a skoro dawali za 1 pln "super wypasiony telefon" to wzialem teraz odbieranie telefonow, dzwonienie, konczenie rozmowy czy sprawdzanie o ktorej ktos dzwonil zajmuje mi 3 razy dluzej niz dawniej, ale za to moge jak mi sie nudzi ulozyc sobie pasjansa
z tego co kojarze, to htc hd mini to teraz najlepiej oceniany telefon z wm. tu tez musisz sobie odpiowiedziec na pytanie na jakim systemie ci zalezy, nowe htc, desire sa na androidzie...to tez bardzo dobry system, z dobrym prockiem jaki jest w desire smiga plynnie. najlepiej idz do salonu, wez w lape oba modele i podotykaj, zobacz co lepiej ci lezy. na desire obejrzytsz filmy w lepszej jakosci
jeśli nie chcesz dużo wydać to jest fajny ( wbrew powszechnym opiniom o producencie) telefon MyPhone 8870 TEO z baterią 24 dni czuwania za 400zł- polecam
Ja używam od półtora roku iPhone'a i jestem bardzo zadowolony.
Używam go do dzwonienia, smsów, przeglądania WWW, poczty, kilkunastu aplikacji i spisuje się rewelacyjnie.
_________________ Men live up to greatness, thanks to wonderful women supporting them.....
ja mialam telefon z dotykowym ekranem, ale przy moim uzywaniu tylko podstawowych funkcji bylo to bardziej upierdliwe.
a ten myphone co to za firma? nie widzialam w zadnej sieci.